perjantai 9. lokakuuta 2015

Keskeneräisten kaaos

Keskeneräisten KyJyjen ansiosta olen joutunut turvautumaan erilliseen kassiin johon laittaa työn alla olevat tekeleet. Ja tietenkin näin syksyn edetessä talvea kohti puikotkin viihtyvät entistä useammin kädessä. Mutta.. KyJyissä on jäljellä enää lähinnä ns. epämukavia töitä. Rakkauspeitto (isoäidinneliötekniikalla iso peitto jämälangoista puoliselleni ja minulle jonka alle voi käpertyä katsomaan tv:tä), vauvan peitto ja Irish Dream - sukat tuntuvat järjettömän suuritöisiltä ja mieleni tekisi vain kutoa sukkia. KyJy-listalla on niitäkin toki useammat vielä kesken, mutta ei oikein tee niitäkään mieli tehdä.

Päätin sitten kuitenkin lähteä tekemään täysin uutta ja malliksi valikoitui Marleena-sukat. En ollut tajunnut kuinka ohutta Tallinnasta tuomani lanka olikin joten sukista tulikin lapaset. Onnistuinpa yhden palmikonkin saamaan väärään suuntaan, mutta eipä tuo nyt niin iso juttu ole. (Käsityön leimaa eiks je?)

Lankana Madame Tricot Paris, Cashemere Gold, numero 3 cubicseilla


Lapasen kutominen oli jostain syystä sen verran tuskaista, että päätin ottaa tähän väliin helpon välityön ja päädyin lopulta jatkamaan KyJyjä (Jesh!). Tämä musta-valkoinen Wellenmustersukka saa parinsa piakkoin.

Lankana musta ja valkoinen seiskaveikka. Malli Wellenmuster, 3.25  bambupuikot

Perjantai-ilta ja minä istun erittäin tyytyväisenä kutomassa sukkaa ja katsomassa Stargatea. Juhlimaankin tuli kutsua, mutta en mie sellasia saata ;) 

Kyllä tästä vielä sukka tulee :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti